Allergene og Diæt info:

Glutenintolerence - De fleste retter kan serveres glutenfri. Glutenfri brød og kiks vil dog ikke længere være hjemmebagt.

Vegetar diæt - Vi tilbyder vegetariske menuer bygget på lacto/ovo vegetarismen. Vi serverer dog IKKE veganske alternativer.

Gravid diæt - Vi tilbyder alkoholfrie alternativer, samt pasteuriserede oste. Vær dog opmærksom på, at menuens forretter ofte vil være præget af rå kød og fisk, hvilket vil begrænse udvalget.

Allergier - Allergier tages altid meget seriøst og med respekt. Vi lever selv med allergier til dagligt.

Anbefaler gæster at varsle allergener og diæter i reservationen, så køkkenet er bedst mulig forberedt. Tak...

_______________________________________

Snacks

Trio af snacks for to personer - Baby Ferskner, Nocellara Olivener and Saltbagte Mandler - 140,-

_______________________________________

Forretter

(serveres med ONE TENs hjemmebagte, økologiske brød og smør)

Friskrørt tartar af økologisk dansk okse med klassisk garniture - tableside naturligvis - 138,-

Carpaccio af økologisk, dansk okse med trøffelmayo, urter og lagret parmesan - 118,-

Ceviche på dagens hvide fangst i yuzosafter med skyr, urter og tangflager - 128,-

Burrata på seng af tomatsalat med balsamicoglace, jordbær og urter - 118,-

_______________________________________

Hovedretter

Køkkenchef Sandra Larsens signaturret: Langtidstilberedt kalvesteg på dansk kvie med karameliseret demiglace og garni du jour - 248,-

Juicy Marbles marmoreret vegetar Steak på soyaprotein og rødbedesaft (braiseret tekstur) med trøffelmayo og garni du jour - 238,-

Skindstegt Færølaks med sauce blanquette på skaldyrsfond. Serveres med garni du jour - 228,-

Tournedos af oksemørbrad - flamberet tableside i portvin og brandy - med garni du jour - 348,- pp (anbefales at reservere online med besked i noterne)

_______________________________________

Pre - dessert

Udvalg af Europæiske gourmetoste med ONE TENs hjemmebagte knækbrød og karamelliserede valnødder - 148,-

(Udvalg af Europæiske gourmetoste som dessert i kampagnemenuen - tillæg 30,-)

_______________________________________

Desserter

Klassisk Fransk Créme Brûlée - 110,-

Jordbær / Rabarber Trifli med dehydreret crumble og creme chantilly - 118,-

_______________________________________

Vintjenerens sammensatte vinmenu inkl. BE-WTR filtreret vand

2 glas - 225,- (forret og hovedret)

3 glas - 300,- (forret, hovedret og dessert)

4 glas - 375,- (forret, hovedret, ost og dessert)


Se i øvrigt vore kampagnemenuer her


Reserver bord

1