Allergene og Diæt info:

Allergier - Allergier tages altid meget seriøst og med respekt. Vi lever selv med allergier til dagligt.

Glutenintolerance - De fleste retter kan serveres glutenfri. Glutenfri brød og kiks vil dog ikke længere være hjemmebagt.

Lactoseintolerance - Med et fransk baseret køkken vil de fleste retter indeholde forskellige mængder laktose. Vi anbefaler derfor Laktasepille inden ankomst.

Vegetar diæt - Vi tilbyder vegetariske menuer bygget på lacto/ovo vegetarismen. Vi serverer dog IKKE veganske alternativer.

Gravid diæt - Vi tilbyder alkoholfrie alternativer, samt pasteuriserede oste. Vær dog opmærksom på, at menuens forretter ofte vil være præget af rå kød og fisk, hvilket vil begrænse udvalget.

Anbefaler gæster at varsle allergener og diæter i reservationen, så køkkenet er bedst mulig forberedt. Tak...

_______________________________________

Snacks til deling for 2

Nocellara Oliven and Saltbagte Mandler - 100,-

_______________________________________

Forretter

(serveres med ONE TENs hjemmebagte, økologiske brød og smør)

Friskrørt tartar af økologisk dansk okse med klassisk garniture - tableside naturligvis - 148,- (Tillæg 20,- i kampagnetilbud 1)

Carpaccio af økologisk, dansk okse med trøffelmayo, urter og lagret parmesan - 128,-

Dampet, hvid asparges med håndpillede rejer, urter og sauce blanquette på jomfruhummerskaller - 148,-

Burrata på seng af tomatsalat i hybenvinaigrette med balsamicoglace og urter - 128,-

_______________________________________

Hovedretter

Køkkenchef Sandra Larsens signaturret: Langtidstilberedt steg af dansk ungkvæg med karameliseret demiglace og garni du jour - 265,- (Tillæg 30,- i kampagnetilbud 1)

Juicy Marbles marmoreret vegetar Steak på soyaprotein og rødbedesaft (braiseret tekstur) med trøffelmayo og garni du jour - 235,-

Torsk en Papilotte, dampet i hvidvin, smør og urter - 235,-

Tournedos af oksemørbrad - flamberet tableside i portvin og brandy - med klassisk garniture - 375,- pp (Tillæg 125,- i kampagnetilbud 1)

_______________________________________

Pre - dessert

Udvalg af Europæiske gourmetoste med hjemmebagt knækbrød og karamelliserede valnødder - 148,-

(Udvalg af Europæiske gourmetoste som dessert i kampagnemenuen - tillæg 30,-)

_______________________________________

Desserter

Klassisk fransk Crème Brûlée - 118,-

Mille Feuille med jordbær/rabarber kompot og chantily - 118,-

_______________________________________

Vintjenerens sammensatte vinmenu inkl. BE-WTR filtreret vand

2 glas - 225,- (forret og hovedret)

3 glas - 325,- (forret, hovedret og dessert)

4 glas - 425- (forret, hovedret, ost og dessert)

5 glas - 500,- (snack, forret, hovedret, ost og dessert)


Se i øvrigt vore kampagnemenuer her


Reserver bord

1