Forretter
(serveres med ONE TENs økologiske baguette)
Carpaccio af økologisk dansk okse med trøffelmayo og frisk flaget parmesan - 128,-
Ceviche af torsk i yuzo safter med ørredkaviar, tangflager og variation af dild - 128,-
Tomatsalat med reduceret balsamico, friskost og basilikum - 98,-
_______________________________________
Hovedretter
(Serveres med sæsonens kartofler)
Langtidstilberedt kalvesteg med karamelliseret demiglace og garni du jour - 238,-
Skindstegt nordsølaks med sauce burre blanc og garni du jour - 218,-
Dagens Vegetariske ret med garni du jour - 198,-
Tournedos af oksemørbrad - flamberet ved bordet i portvin og brandy - med garni du jour - 348,- pp (mindst 2 personer og bør forudbestilles ved bordreservationen med besked i noterne)
_______________________________________
Desserter
Udvalg af Europæiske gourmetoste med ONE TENs hjemmebagte knækbrød og karamelliserede valnødder - 138,-
Klassisk Gateau Marcel med sæsonens bær, creme chantilly og krystalliseret hvid chokolade (glutenfri). - 118,-
_______________________________________
2-retters menu: Sammensat vinmenu inkl.vandmenu 225,-
3-retters menu: Sammensat vinmenu inkl.vandmenu 300,-
Se i øvrigt vore kampagnemenuer her
