Forretter

(serveres med ONE TENs økologiske baguette)

Carpaccio af økologisk dansk okse med trøffelmayo og frisk flaget parmesan - 128,-

Ceviche af torsk i yuzo safter med ørredkaviar, tangflager og variation af dild - 128,-

Tomatsalat med reduceret balsamico, friskost og basilikum - 98,-

_______________________________________

Hovedretter

(Serveres med sæsonens kartofler)

Langtidstilberedt kalvesteg med karamelliseret demiglace og garni du jour - 238,-

Skindstegt nordsølaks med sauce burre blanc og garni du jour - 218,-

Dagens Vegetariske ret med garni du jour - 198,-

Tournedos af oksemørbrad - flamberet ved bordet i portvin og brandy - med garni du jour - 348,- pp (mindst 2 personer og bør forudbestilles ved bordreservationen med besked i noterne)

_______________________________________

Desserter

Udvalg af Europæiske gourmetoste med ONE TENs hjemmebagte knækbrød og karamelliserede valnødder - 138,-

Klassisk Gateau Marcel med sæsonens bær, creme chantilly og krystalliseret hvid chokolade (glutenfri). - 118,-

_______________________________________

2-retters menu: Sammensat vinmenu inkl.vandmenu 225,-

3-retters menu: Sammensat vinmenu inkl.vandmenu 300,-


Se i øvrigt vore kampagnemenuer her


Reserver bord

1