Allergene og Diæt info:

Allergies - Allergergies are handled with respect at ONE TEN Providence. We live with allergies ourselfes, and take it very serious.

Glutenintolerance - De fleste retter kan serveres glutenfri. Glutenfri brød og kiks vil dog ikke længere være hjemmebagt.

Lactoseintolerance - Med et fransk baseret køkken vil de fleste retter indeholde forskellige mængder laktose. Vi anbefaler derfor Laktasepille inden ankomst.

Vegetar diæt - Vi tilbyder vegetariske menuer bygget på lacto/ovo vegetarismen. Vi serverer dog IKKE veganske alternativer.

Gravid diæt - Vi tilbyder alkoholfrie alternativer, samt pasteuriserede oste. Vær dog opmærksom på, at menuens forretter ofte vil være præget af rå kød og fisk, hvilket vil begrænse udvalget.

Allergier - Allergier tages altid meget seriøst og med respekt. Vi lever selv med allergier til dagligt.

Anbefaler gæster at varsle allergener og diæter i reservationen, så køkkenet er bedst mulig forberedt. Tak...

_______________________________________

Snacks

Trio af snacks - Baby Ferskner, Nocellara Olivener and Saltbagte Mandler - 80,- kuverten (mindst 2 personer).

_______________________________________

Forretter

(serveres med ONE TENs hjemmebagte, økologiske brød og smør)

Friskrørt tartar af økologisk dansk okse med klassisk garniture - tableside naturligvis - 138,-

Carpaccio af økologisk, dansk okse med trøffelmayo, urter og lagret parmesan - 128,-

Ceviche på dagens hvide fangst i yuzosafter med rødløg, urter og tangflager - 128,-

Burrata på seng af tomatsalat i hybenvinaigrette med balsamicoglace og urter - 128,-

_______________________________________

Hovedretter

Køkkenchef Sandra Larsens signaturret: Langtidstilberedt steg af dansk ungkvæg med karameliseret demiglace og garni du jour - 248,-

Juicy Marbles marmoreret vegetar Steak på soyaprotein og rødbedesaft (braiseret tekstur) med trøffelmayo og garni du jour - 228,-

Skindstegt Færølaks med sauce blanquette på hjemmelavet blåmuslingefond, ørredrogn og garni du jour - 228,-

Tournedos af oksemørbrad - flamberet tableside i portvin og brandy - med klassisk garniture - 348,- pp (anbefales at reservere online med besked i noterne)

_______________________________________

Pre - dessert

Udvalg af Europæiske gourmetoste med hjemmebagt knækbrød og karamelliserede valnødder - 148,-

(Udvalg af Europæiske gourmetoste som dessert i kampagnemenuen - tillæg 30,-)

_______________________________________

Desserter

Klassisk Fransk Créme Brûlée - 118,-

Ameretto-karamelliserede sæsonæbler med dehydreret crumble fra hjemmebagt kokoskage og vanilje cremeux - 118,-

_______________________________________

Vintjenerens sammensatte vinmenu inkl. BE-WTR filtreret vand

2 glas - 225,- (forret og hovedret)

3 glas - 300,- (forret, hovedret og dessert)

4 glas - 375,- (forret, hovedret, ost og dessert)

5 glas - 450,- (snack, forret, hovedret, ost og dessert)


Se i øvrigt vore kampagnemenuer her


Reserver bord

1