Menu Kampagner - Restaurant

5-retters aabnings menu sommeren 2023

Forretter:

Ceviche af torsk i yuzo safter med ørredkaviar, tangflager og variation af dild

Carpaccio af økologisk dansk okse med trøffelmayo og friske parmesanflager

Hovedret:

Langtidstilberedt kalv med karamelliseret demiglace og sæsonens tilbehør

Pre-dessert:

Udvalg af europæiske gourmetoste med ONE TENs hjemmebagte knækbrød og syltede valnødder

Dessert: 

Klassisk Gateau Marcel med sæsonens bær, creme chantilly og krystalliseret hvid chokolade (glutenfri).

BEMÆRK - menuen kan kun forudbestilles gennem bordreservation fra hjemmesiden - og mindst 2 personer. Menuens tilbehør og retter kan ændre sig med sæsonen.

Dkr. 598,-

Vintjenerens tilpassede vinmenu - 3 glas til 300,- inklusiv vandmenu

Madeira batteri til osten (smag de 4 druer - 15års lagring) 160,- tillæg


Menu Flambé

Hovedret udskiftes til: Black Angus oksemørbrad - flamberet ved bordet i portvin og brandy - med garni du jour. Tillæg til menuen 100,-

BEMÆRK - menuen kan kun forudbestilles gennem bordreservation - og mindst 2 personer.

Vintjenerens tilpassede vinmenu - 3 glas til 300,- inklusiv vandmenu


Signature Menu

Forret:

Ceviche af torsk i yuzo safter med ørredkaviar, tangflager og variation af dild

Hovedret:

Langtidstilberedt kalv med karamelliseret demiglace og garni du jour.

Dessert: 

Klassisk Gateau Marcel med sæsonens bær, creme chantilly og krystalliseret hvid chokolade (glutenfri).

2-retters menu (hovedret/dessert) 298,- / 3-retters menu 385,-

Vintjenerens tilpassede vinmenu - 2 glas til 225,- / 3 glas til til 300,- (inklusiv vandmenu)


Reserver bord

1