Menu Kampagner - Restaurant
5-retters aabnings menu sommeren 2023
Forretter:
Ceviche af torsk i yuzo safter med ørredkaviar, tangflager og variation af dild
Carpaccio af økologisk dansk okse med trøffelmayo og friske parmesanflager
Hovedret:
Langtidstilberedt kalv med karamelliseret demiglace og sæsonens tilbehør
Pre-dessert:
Udvalg af europæiske gourmetoste med ONE TENs hjemmebagte knækbrød og syltede valnødder
Dessert:
Klassisk Gateau Marcel med sæsonens bær, creme chantilly og krystalliseret hvid chokolade (glutenfri).
BEMÆRK - menuen kan kun forudbestilles gennem bordreservation fra hjemmesiden - og mindst 2 personer. Menuens tilbehør og retter kan ændre sig med sæsonen.
Dkr. 598,-
Vintjenerens tilpassede vinmenu - 3 glas til 300,- inklusiv vandmenu
Madeira batteri til osten (smag de 4 druer - 15års lagring) 160,- tillæg
Menu Flambé
Hovedret udskiftes til: Black Angus oksemørbrad - flamberet ved bordet i portvin og brandy - med garni du jour. Tillæg til menuen 100,-
BEMÆRK - menuen kan kun forudbestilles gennem bordreservation - og mindst 2 personer.
Vintjenerens tilpassede vinmenu - 3 glas til 300,- inklusiv vandmenu
Signature Menu
Forret:
Ceviche af torsk i yuzo safter med ørredkaviar, tangflager og variation af dild
Hovedret:
Langtidstilberedt kalv med karamelliseret demiglace og garni du jour.
Dessert:
Klassisk Gateau Marcel med sæsonens bær, creme chantilly og krystalliseret hvid chokolade (glutenfri).
2-retters menu (hovedret/dessert) 298,- / 3-retters menu 385,-
Vintjenerens tilpassede vinmenu - 2 glas til 225,- / 3 glas til til 300,- (inklusiv vandmenu)
