Allergene og Diæt info:
Allergies - Allergergies are handled with respect at ONE TEN Providence. We live with allergies ourselfes, and take it very serious.
Glutenintolerance - De fleste retter kan serveres glutenfri. Glutenfri brød og kiks vil dog ikke længere være hjemmebagt.
Lactoseintolerance - Med et fransk baseret køkken vil de fleste retter indeholde forskellige mængder laktose. Vi anbefaler derfor Laktasepille inden ankomst.
Vegetar diæt - Vi tilbyder vegetariske menuer bygget på lacto/ovo vegetarismen. Vi serverer dog IKKE veganske alternativer.
Gravid diæt - Vi tilbyder alkoholfrie alternativer, samt pasteuriserede oste. Vær dog opmærksom på, at menuens forretter ofte vil være præget af rå kød og fisk, hvilket vil begrænse udvalget.
Allergier - Allergier tages altid meget seriøst og med respekt. Vi lever selv med allergier til dagligt.
Anbefaler gæster at varsle allergener og diæter i reservationen, så køkkenet er bedst mulig forberedt. Tak...
_______________________________________
Snacks
Trio af snacks - Baby Ferskner, Nocellara Olivener and Saltbagte Mandler - 80,- kuverten (mindst 2 personer).
_______________________________________
Forretter
(serveres med ONE TENs hjemmebagte, økologiske brød og smør)
Friskrørt tartar af økologisk dansk okse med klassisk garniture - tableside naturligvis - 138,-
Carpaccio af økologisk, dansk okse med trøffelmayo, urter og lagret parmesan - 128,-
Hjemmegravad Færø Laks med fennikel, dild, urter og syrnet fløde - 128,-
Burrata på seng af tomatsalat i hybenvinaigrette med balsamicoglace og urter - 128,-
_______________________________________
Hovedretter
Køkkenchef Sandra Larsens signaturret: Langtidstilberedt steg af dansk ungkvæg med karameliseret demiglace og garni du jour - 248,-
Juicy Marbles marmoreret vegetar Steak på soyaprotein og rødbedesaft (braiseret tekstur) med trøffelmayo og garni du jour - 228,-
Torsk en Papilotte, dampet i hvidvin, smør og urter - 228,-
Tournedos af oksemørbrad - flamberet tableside i portvin og brandy - med klassisk garniture - 348,- pp (anbefales at reservere online med besked i noterne)
_______________________________________
Pre - dessert
Udvalg af Europæiske gourmetoste med hjemmebagt knækbrød og karamelliserede valnødder - 148,-
(Udvalg af Europæiske gourmetoste som dessert i kampagnemenuen - tillæg 30,-)
_______________________________________
Desserter
ONE TEN's fortolkning af den klassiske juledessert Ris a la mande med maraschino kirsebær og myntesukker - 118,-
Gateau Marcel med crème chantily og syrlig kompot - 118,-
_______________________________________
Vintjenerens sammensatte vinmenu inkl. BE-WTR filtreret vand
2 glas - 225,- (forret og hovedret)
3 glas - 300,- (forret, hovedret og dessert)
4 glas - 375,- (forret, hovedret, ost og dessert)
5 glas - 450,- (snack, forret, hovedret, ost og dessert)
Se i øvrigt vore kampagnemenuer her